הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים.
כוס קמח תופח.
¼1 כוסות סוכר.
1 כף תמצית רום או וניל.
1 חבילת מרגרינה בלי מלח.
1 כוס אגוזים או קוקוס.
1 כוס שוקולד מגורד.
אופן ההכנה
מקציפים את החלמונים + מרגרינה + מחצית הסוכר.
מוסיפים קמח (מוציאים מהקצף).
מקציפים חלבונים עם שארית הסוכר.
מוסיפים את עיסת המרגרינה ובקמח + הרום.
מערבבים באיטיות (אפשר מעט במיקסר) בלי לשבור קצף, ולהמשיך בתנועות קיפול.
מוסיפים אגוזים ושוקולד ומערבבים.
מחלקים ל-2 תבניות "אינגליש".
אפיה בחום בינוני.
מגיש:
מקור: אביבה בר
שתף את המתכון
