הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה
5 ביצים
כוס ורבע סוכר
6 כפות שמן
מיץ מחצי לימון
כוס קוקוס
3/4 כוס קמח אוסם
סירופ
3/4 כוס מים
1/4 כוס סוכר
לציפוי
מיכל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
להפריד את הביצים. להקציף החלבונים עם הסוכר.
לערבב בקערית את החלמונים עם השמן ומיץ הלימון, להוסיף לקצף ולבחוש בעדינות.
לערבב את הקמח והקוקוס בקערית, להוסיף לתערובת הקצף ולבחוש.
לאפות בחום בינוני בתבנית עגולה 26.
להרתיח את מרכיבי הסירופ. כשהעוגה עדיין חמה, להשקות אותה בסירופ הפושר בזהירות
בעזרת כף.
כשהעוגה מתקררת, להקציף השמנת ו-2 כפות סוכר, ולצפות העוגה.
לקשט בפתיתי שוקולד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
