הוראות הכנה
מרכיבים
- 6 ביצים מופרדות
- כוס סוכר
- 200 גרם קוקוס
לקרם:
- שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
- לחמם תנור לחום של 180°c.
- להקציף את החלבונים ולהוסיף את כוס הסוכר לקצף יציב.
- להוסיף את הקוקוס תוך כדי קיפול לתוך הקצף.
- לשמן תבנית בינונית ולצקת את הקצף. לאפות את הקצף עד להזהבת הקרם. בין 20-30 דקות.
- להקציף את החלמונים.
- להוסיף את השמנת המתוקה והאבקת סוכר ולהמשיך להקציף עד ליציבות הקצפת.
- להמיס את השוקולד המריר עם 2 כפות הסוכר עד להמסה חלקה.
- לקחת מעט מהקרם של השמנת ולערבב בתוך השוקולד.
- את תערובת השוקולד לקפל לתוך קצף השמנת המתוקה בעדינות עד לתערובת אחידה וחלקה.
- לצקת את כל התערובת על העוגה האפויה. (כשהיא קרה בלבד).
- לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס למקרר.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: חברה לעבודה
שתף את המתכון
