חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קוקוס מדהימה וטעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קוקוס עדינה וטעימה. היא קלה להכנה ובאותה מידה טעימה. מעט מצרכים ומדהימה.
עוגת קוקוס מדהימה וטעימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קוקוס עדינה וטעימה. היא קלה להכנה ובאותה מידה טעימה. מעט מצרכים ומדהימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 6 ביצים מופרדות
- כוס סוכר
- 200 גרם קוקוס
לקרם:
- שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
- לחמם תנור לחום של 180°c.
- להקציף את החלבונים ולהוסיף את כוס הסוכר לקצף יציב.
- להוסיף את הקוקוס תוך כדי קיפול לתוך הקצף.
- לשמן תבנית בינונית ולצקת את הקצף. לאפות את הקצף עד להזהבת הקרם. בין 20-30 דקות.
- להקציף את החלמונים.
- להוסיף את השמנת המתוקה והאבקת סוכר ולהמשיך להקציף עד ליציבות הקצפת.
- להמיס את השוקולד המריר עם 2 כפות הסוכר עד להמסה חלקה.
- לקחת מעט מהקרם של השמנת ולערבב בתוך השוקולד.
- את תערובת השוקולד לקפל לתוך קצף השמנת המתוקה בעדינות עד לתערובת אחידה וחלקה.
- לצקת את כל התערובת על העוגה האפויה. (כשהיא קרה בלבד).
- לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס למקרר.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: חברה לעבודה
שתף את המתכון