חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קוקוס שוקולד לפסח מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קוקוס שוקולד לפסח מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
5 חלבונים
1 כוס סוכר
150 גר' קוקוס טחון
למוס
200 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
5 חלמונים
250 גר' שמנת מתוקה
1 כף סוכר
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים והסוכר עד שמתקבל קצף קשה ומבריק
מוסיפים את הקוקוס ומערבבים ידנית היטב
משטחים את התערובת בתבנית אפיה בקוטר 26 סמ' או בתבנית מלבנית
אופים בתנור בחום של °180 על טורבו במשך 20 דק' עד שהחלק העליון מתקשה
מוציאים מהתנור ומקררים
אופן ההכנה למוס
ממיסים את השוקולד
כשהשוקולד נמס לגמרי, מורידים מהאש ומוסיפים את החלמונים אחד אחד
מקררים מעט
מקציפים שמנת מתוקה וסוכר ומערבבים בעדינות עם תערובת השוקולד
מניחים את המוס על הבסיס האפוי ושמים במקרר כמה שע'
מגיש: shusha7
מקור:
שתף את המתכון