הוראות הכנה
מרכיבים
8 ביצים
8 כפות קמח + 1 כפית אבקת אפיה
8 כפות שמן
100 גרם קוקוס טחון
1+1/2 כוס סוכר לבן
100 גרם שוקולד מריר
(תחליף לשוקולד: 2 כפות אבקת קקאו
4 כפות סוכר
1 כפית אבקת קפה נמס)
אופן ההכנה
לחמם את התנור ל 160 מעלות צלסיוס.
שוקולד : לגרד על פומפיה גסה
ביצים : להפריד.
(חלמונים + 1 כוס סוכר ) לערבל עד קבלת עיסה בהירה. להוסיף קמח מנופה
עם אבקת האפיה והשמן לערבל לקבלת עיסה אחידה.
לשמן ולקמח תבנית פיירקס גדולה ולשטח את העיסה בשכבה אחידה בעזרת מרית פלסטית.
לפזר שכבה אחידה של פתיתי השוקולד(או התחליף - ראה במרכיבים).
להכין קצף חזק ויציב מן החלבונים + חצי כוס סוכר לקפל בעדינות את הקוקוס פנימה כדי לשמור על תערובת אוורירית.
למרוח על השכבה עם השוקולד ולישר.
לאפות 40 דק' (160 מעלות)
בתיאבון!
מגיש:
מקור: חוה ענקי
שתף את המתכון
