הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה
כוס וחצי קוקוס
כוס סוכר
2 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
כוס שמן קנולה
כוס מיץ תפוזים טרי סחוט ומסונן
2 ביצים שלמות
חצי כוס מים חמים
לסירופ:
כוס מים חמים+3 כפות גדושות סילאן תמרים. לבחוש טוב טוב.
אופן ההכנה
1. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה
2.ליצוק לתבנית ולאפות בחום 175 מעלות כ-40 דקות. עד לקבלת גוון זהוב חום.
3.להוציא את העוגה ולחורר אותה במזלג .
4.לצקת מיד כשהעוגה חמה סירופ מ-
כוס מים חמים+3 כפות גדושות סילאן תמרים. לבחוש טוב טוב.
לקרר בטמפרטורת החדר. לפזר קוקוס ואבקת סוכר.
מגיש:
מקור: פירגה
שתף את המתכון
