חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קוקוס תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קוקוס תפוז גם יפה גם טעימה
עוגת קוקוס תפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קוקוס תפוז גם יפה גם טעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה
כוס וחצי קוקוס
כוס סוכר
2 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
כוס שמן קנולה
כוס מיץ תפוזים טרי סחוט ומסונן
2 ביצים שלמות
חצי כוס מים חמים
לסירופ:
כוס מים חמים+3 כפות גדושות סילאן תמרים. לבחוש טוב טוב.
אופן ההכנה
1. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה
2.ליצוק לתבנית ולאפות בחום 175 מעלות כ-40 דקות. עד לקבלת גוון זהוב חום.
3.להוציא את העוגה ולחורר אותה במזלג .
4.לצקת מיד כשהעוגה חמה סירופ מ-
כוס מים חמים+3 כפות גדושות סילאן תמרים. לבחוש טוב טוב.
לקרר בטמפרטורת החדר. לפזר קוקוס ואבקת סוכר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פירגה
שתף את המתכון