הוראות הכנה
מרכיבים
125 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
200 גרם סוכר
3 ביצים
1 מיכל שמנת חמוצה
180 גרם קמח תופח
50 גרם סוכר חום
100 גרם אגוזים קצוצים גס
תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ, משומנת ומקומחת
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°c .
מערבלים במיקסר חמאה, סוכר וביצים לתערובת קרמית.
מוסיפים לסירוגין , בשלוש פעמים, קמח ושמנת חמוצה.
מערבבים יחד סוכר חום , אגוזים וקינמון ומוסיפים לתערובת של העוגה.
מערבבים ביד בעדינות.
יוצקים את תערובת העוגה לתבנית משומנת ומקומחת ואופים 30 -40 דקות.
עד שקיסם עץ , הננעץ במרכז העוגה, יוצא יבש ונקי.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: פרסום של עיסקה טובה
שתף את המתכון
