חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קינמון ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה פשוטה להכנה. שילוב של קינמון ואגוזים נותן תוצאה טעימה.
עוגת קינמון ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה פשוטה להכנה. שילוב של קינמון ואגוזים נותן תוצאה טעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
125 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
200 גרם סוכר
3 ביצים
1 מיכל שמנת חמוצה
180 גרם קמח תופח
50 גרם סוכר חום
100 גרם אגוזים קצוצים גס
תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ, משומנת ומקומחת
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°c .
מערבלים במיקסר חמאה, סוכר וביצים לתערובת קרמית.
מוסיפים לסירוגין , בשלוש פעמים, קמח ושמנת חמוצה.
מערבבים יחד סוכר חום , אגוזים וקינמון ומוסיפים לתערובת של העוגה.
מערבבים ביד בעדינות.
יוצקים את תערובת העוגה לתבנית משומנת ומקומחת ואופים 30 -40 דקות.
עד שקיסם עץ , הננעץ במרכז העוגה, יוצא יבש ונקי.
בתיאבון.
מגיש: amitsur
מקור: פרסום של עיסקה טובה
שתף את המתכון