חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
½ כוס סוכר
¾ כוס קמח תופח
1 כפית קפה נמס
3 כפות מים חמים
30 גרם מרגרינה או חמאה
1 שמנת מתוקה
1 כוס אבקת סוכר
½ כפית קפה נמס1/2 1 כפות מים חמים
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
לטרוף את הביצים והסוכר.
לערבב את המים והקפה נמס ולהוסיף לתערובת הביצים.
להוסיף קמח וחמאה תוך כדי "קיפול".
לשפוך את התערובת ל 2 תבניות עגולות משומנות ולאפות בחום גבוה מאד כ 12 – 10 דקות.
להוציא מהתנור ולקרר.
להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפיות סוכר.
למרוח מחצית מהקצפת בין שתי שכבות העוגה.
לערבב אבקת סוכר, מים וקפה נמס, לשפוך מעל לעוגה ולצפות את העוגה במחצית השניה של הקרם.
לשמור את העוגה במקרר.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון