הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
½ כוס סוכר
¾ כוס קמח תופח
1 כפית קפה נמס
3 כפות מים חמים
30 גרם מרגרינה או חמאה
1 שמנת מתוקה
1 כוס אבקת סוכר
½ כפית קפה נמס1/2 1 כפות מים חמים
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
לטרוף את הביצים והסוכר.
לערבב את המים והקפה נמס ולהוסיף לתערובת הביצים.
להוסיף קמח וחמאה תוך כדי "קיפול".
לשפוך את התערובת ל 2 תבניות עגולות משומנות ולאפות בחום גבוה מאד כ 12 10 דקות.
להוציא מהתנור ולקרר.
להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפיות סוכר.
למרוח מחצית מהקצפת בין שתי שכבות העוגה.
לערבב אבקת סוכר, מים וקפה נמס, לשפוך מעל לעוגה ולצפות את העוגה במחצית השניה של הקרם.
לשמור את העוגה במקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
