חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קפה ושוקולד מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת קפה ושוקולד מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות (280 גרם) קמח לבן
1/2 2 כפיות (1 שקיק, 10 גרם) אבקת אפייה
1 כפית שטוחה קינמון טחון
3/4 כוס (150 גרם) סוכר לבן
2 כפות קפה נמס מגורען איכותי
1/2 כפית שטוחה מלח
1 כוס (250 מ"ל) חלב 3%
1/2 כוס (115 גרם) חמאה ממומסת
1 ביצה L
1 כפית תמצית וניל איכותית
3/4 כוס (120 גרם לערך) שוקולד צ'יפס מריר או שוקולד מריר קצוץ
לשימון: מעט חמאה מומסת
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית 20X30 במעט חמאה מומסת.
מניחים בתחתית התנור כלי חסין חום קטן-בינוני, מלא במי ברז עד מחצית גובהו.
בקערה יבשה מערבבים קמח, אבקת אפייה, קינמון, סוכר, קפה ומלח.
בקערה אחרת מערבבים חלב, חמאה מומסת, ביצה, תמצית וניל ושוקולד צ'יפס.
בעזרת כף, מאחדים את תוכן שתי הקערות ובוחשים עד לקבלת עיסה לחה - אך נמנעים מערבוב יתר.
יוצקים מן העיסה לתבנית.
כשהתנור חם מכניסים ואופים במשך 22-23 דקות, או עד שקיסם שננעץ בהם יוצא יבש. מוציאים, מצננים מעט ומגישים.
מגיש: ronidh
מקור:
שתף את המתכון