חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קרם גבינה עם קצף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי עוגת הגבינה הקלסית שאמא שלי הכינה ,אנחנו ליקקנו אצבעות ואכלנו עד הפירור האחרון. brטעים מאד.
עוגת קרם גבינה עם קצף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי עוגת הגבינה הקלסית שאמא שלי הכינה ,אנחנו ליקקנו אצבעות ואכלנו עד הפירור האחרון. brטעים מאד.
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
1+1/2 כוס קמח רגיל מנופה
1/3 חבילה מרגרינה לאפיה (בלי מלח)
קורט מלח דק
2 ביצים
1 כפית אבקת אפיה
4 כפות סוכר לבן
למלית:
3/4 ק"ג גבינה שמנה (9% )
1 כוס חלב
1/4 חבילה מרגרינה לאפיה
5 כפות סוכר לבן
2 כפות אבקת פודינג וניל
1 כף מיץ לימון סחוט טרי
1 כפית קליפת הלימון מגוררת.
2 חלמונים
לקצף :
2 חלבונים
2 כפות סוכר לבן
1 כפית מיץ לימון
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל 180 מעלות צלסיוס.
בצק:
מערבבים את הקמח בחומרים היבשים , מכניסים מרגרינה ומפוררים ומוסיפים 2 ביצים טרופות. לשים יחד (היום כבר עושים את זה במיקסר) - מתקבל בצק דביק . משמנים ומקמחים תבנית קפיצית (קוטר 26 ס"מ) ומורחים את הבצק בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
אופים בתנור (180 מע') כ- 10- 15 דקות עד שקצת יתפח ויצהיב. מוציאים מן התנור ומניחים להתקרר מעט.
המלית:
להרתיח כוס חלב ולהוסיף את הסוכר. בוללים את אבקת הפודינג הכוס עם מעט מים קרים עד שאין גושים ויוצקים לחלב החם. מנמיכים את האש ובוחשים עד קבלת פודינג וניל סמיך.
להסיר מן האש ולקרר. לערבב את הגבינה עם מיץ הלימון + קליפת הלימון המגוררת + 2 החלמונים. להוסיף את הפודינג המקורר אל תערובת הגבינה לצקת על התחתית האפויה בתבנית ולאפות עוד כ-15 דק' (הגבינה נעשית סמיכה יותר ) להוציא מהתנור על רשת ולהכין קצף יציב משני החלבונים עם 2 כפות סוכר וכפית הלימון. למרוח על הגבינה בתבנית ולהחזיר לתנור למספר דקות עד שמצהיב הקצף.
להוציא מהתנור ולקרר על רשת מתכת. לשמור במקרר עד למחרת.
מגיש: amitsur
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון