חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קרמבו מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה חגיגית קלה פשוטה ומאדדדדד טעימה....
עוגת קרמבו מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה חגיגית קלה פשוטה ומאדדדדד טעימה....
הוראות הכנה
מרכיבים
שכבת בסיס:
5 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר
3 כפות קקאו
2 כפות קורנפלור או קמח
שכבה אמצעית:
1 שמנת מתוקה להקצפה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג בטעם וניל
ציפוי:
100 גרם שוקולד מריר או חלב
2 כפות סוכר
¼ כוס חלב
25 גרם מרגרינה או מחמאה
תבנית פיירקס מרובעת בינונית
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר ואת הקקאו, מפסיקים את פעולת המערבל ומבליעים בעדינות לתוך התערובת את החלמונים.
משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200°c
לכ-20 דקות עד אשר העוגה מתייצבת.
מקררים היטב!
מקציפים את השמנת המתוקה, מוסיפים לסרוגין את הקורנפלור והחלב ומורחים בשכבה אחידה
על העוגה הקרה.
ממיסים את השוקולד, בסיר קטן הנתון בתוך מחבת עם מים רותחים , מוסיפים את הסוכר והחלב בוחשים היטב ומסירים מהאש. מוסיפים את המרגרינה ובוחשים שוב להמסה מלאה.
לאחר כ-10 דקות, כאשר הציפוי פושר, יוצקים בשכבה אחידה על העוגה.
מקררים במקרר לפחות ל-5 שעות.
אוכלים ונהנים.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון