הוראות הכנה
מרכיבים
שכבת בסיס:
5 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר
3 כפות קקאו
2 כפות קורנפלור או קמח
שכבה אמצעית:
1 שמנת מתוקה להקצפה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג בטעם וניל
ציפוי:
100 גרם שוקולד מריר או חלב
2 כפות סוכר
¼ כוס חלב
25 גרם מרגרינה או מחמאה
תבנית פיירקס מרובעת בינונית
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר ואת הקקאו, מפסיקים את פעולת המערבל ומבליעים בעדינות לתוך התערובת את החלמונים.
משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200°c
לכ-20 דקות עד אשר העוגה מתייצבת.
מקררים היטב!
מקציפים את השמנת המתוקה, מוסיפים לסרוגין את הקורנפלור והחלב ומורחים בשכבה אחידה
על העוגה הקרה.
ממיסים את השוקולד, בסיר קטן הנתון בתוך מחבת עם מים רותחים , מוסיפים את הסוכר והחלב בוחשים היטב ומסירים מהאש. מוסיפים את המרגרינה ובוחשים שוב להמסה מלאה.
לאחר כ-10 דקות, כאשר הציפוי פושר, יוצקים בשכבה אחידה על העוגה.
מקררים במקרר לפחות ל-5 שעות.
אוכלים ונהנים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
