חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת קרמבו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רשום הכל באופן ההכנה
עוגת קרמבו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רשום הכל באופן ההכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
(רשום הכל באופן ההכנה)
אופן ההכנה
תערובת שוקולד:
1 כוס מים
4 כפות קקאו
1 כוס סוכר
1 חבילה מרגרינה
להכניס לסיר קטן ולהרתיח, להוריד מהאש, לקרר.
להוסיף לתערובת השוקולד שהתקררה:
8 חלמונים
1+1/3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
לערבב היטב, לצקת לתבנית מלבנית משומנת ולאפות כ- ½ שעה בחום של 150°c .
מלוי מוקצף:
8 חלבונים
כוס סוכר
חבילה אינסטנט פודינג וניל
להקציף ביחד, לצקת על העוגה ולאפות עוד ¼ שעה.
ציפוי:
7 כפות מים
75 גרם שוקולד מריר
5 כפות קקאו
6 כפות סוכר
ההכנה:
להרתיח עד שהסוכר נמס, להוסיף 50 גרם מרגרינה/חמאה +שקית סוכר וניל, לצפות את העוגה ולקרר במקרר.
מגיש: אורלי שחר
מקור:
שתף את המתכון