הוראות הכנה
מרכיבים
(רשום הכל באופן ההכנה)
אופן ההכנה
תערובת שוקולד:
1 כוס מים
4 כפות קקאו
1 כוס סוכר
1 חבילה מרגרינה
להכניס לסיר קטן ולהרתיח, להוריד מהאש, לקרר.
להוסיף לתערובת השוקולד שהתקררה:
8 חלמונים
1+1/3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
לערבב היטב, לצקת לתבנית מלבנית משומנת ולאפות כ- ½ שעה בחום של 150°c .
מלוי מוקצף:
8 חלבונים
כוס סוכר
חבילה אינסטנט פודינג וניל
להקציף ביחד, לצקת על העוגה ולאפות עוד ¼ שעה.
ציפוי:
7 כפות מים
75 גרם שוקולד מריר
5 כפות קקאו
6 כפות סוכר
ההכנה:
להרתיח עד שהסוכר נמס, להוסיף 50 גרם מרגרינה/חמאה +שקית סוכר וניל, לצפות את העוגה ולקרר במקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
