הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס סוכר
1 כוס מים
5 ביצים
½ כוס שמן
½ כפית ציפורן
1 כף קינמון
½2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס סוכר
אופן ההכנה
להמיס על אש קטנה ½ כוס סוכר עד לקבלת צבע זהוב
להוסיף כוס מים לקרמל לכסות את הסיר ולבשל עוד מעט
להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם ½ כוס סוכר
לערבב את כל שאר החומרים בקערה נפרדת
לאחד בין התערובות בתנועות קיפול ולבסוף להוסיף את הקרמל
לצקת את הבלילה לסיר פלא משומן ולפזר מלמעלה מעט אגוזים
לאפות בחום בינוני כ-45 דקות
לאחר צינון העוגה להוציא מהתבנית לצלחת הגשה ולפזר מעל מעט אבקת סוכר
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
