הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
5 כפות קמח תופח
5 כפות סוכר
1 כף שמן
קליפת לימון + מיץ
מעט רום
מעט תמצית וניל
לקרם:
1 אינסטנט פודינג
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
אופן ההכנה
מפרידים את החלבונים והחלמונים, מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד שמתקבל קצף קשה.
לוקחים את החלמונים עם השמן, הלימון, הרום והוניל מערבבים היטב ומוסיפים את התערובת אל הקצף ומערבבים בעדינות, אח"כ מוסיפים את הקמח בהדרגה.
משמנים תבנית היטב ופורסים עלייה נייר פרגמנו משומן משני הצדדים שופכים את העיסה על הנייר ואופים בחום בינוני.
עד שהעוגה תיאפה מקציפים את הפודינג עם השמנת והחלב.
כאשר מוציאים את העוגה מהתנור מגלגלים את העוגה עם הנייר פרגמנט ונותנים לה להתקרר.
לאחר שהעוגה התקררה מוציאים את הנייר ומורחים את הפודינג ומגלגלים שוב.
ניתן למרוח על העוגה קרם שוקולד ולפזר קוקוס.
מגיש:
מקור: מורה לכלכלה
שתף את המתכון
