חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת ריבה וקוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מעולה שווה כל מאמץ....
עוגת ריבה וקוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מעולה שווה כל מאמץ....
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל עם כפית אבקת אפיה)
1 חבילת מרגרינה בטעם חמאה (או חבילת חמאה 200 גרם)
3 חלמונים
½1 כפות סוכר
2 כפות ברנדי או ליקר או מיץ תפוזים
למילוי:
200 ג'ר קוקוס
3 חלבונים
ריבה לפי הטעם
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
לשים את כל חומרי הבצק לעיסה אחידה וגמישה. ולתת לה לנוח 5 דק'.
מרפדים בבצק את תחתיה המשומנת של תבנית האפיה, ובעזרת מזלג מחוררים מספר חורים בבצק.
אופים בתנור בחום בינוני כרבע שעה עד 20 דק', עד שמזהיב, בינתיים מכינים את המילית.
מלית:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר ביחד. וכשהקצף טיפה נוקשה מוסיפים את הקוקוס עם תמצית הוניל. מוציאים את התבנית עם תחתית הבצק שהזהיבה קלות, ובעודה חמה מורחים שכבה נדיבה של ריבה, יוצקים את קצף הקוקוס על הריבה , ומחזירים לאפיה של 20 דק' עד שהקצפת מזהיבה.
מקררים ופורסים למנות.
מגיש: vered777
מקור:
שתף את המתכון