חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת ריבה תפוחים ופירורים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת ריבה תפוחים ופירורים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שמן קנולה
¼1 כוסות סוכר
2 ביצים
1 שקית סוכר וניל
3 כוסות קמח תופח (אפשר קמח רגיל + 1 שקית אבקת אפיה)
¾ כוס מיץ תפוזים
¼ כוס מי סודה או מים
¼ כוס ריבת תות או כל ריבה אחרת שאתם אוהבים
2 תפוחים
2 כפות סוכר
1 כפית קינמון
לפירורים: 3 כפות קמח + 2 כפות סוכר + 1 שקית סוכר וניל + 50 גרם מרגרינה קרה
אופן ההכנה
לערבב במערבל שמן וסוכר , להוסיף ביצים , סוכר וניל ולערבב במהירות גבוהה 2 דקות.
להאט את המהירות ולהוסיף בהדרגה קמח ומיץ תפוזים ומי סודה.
לצקת את התערובת לתבנית משומנת, לחמם את הריבה במיקרוגל ולמרוח עם כף מעל הבצק.
הריבה לא חייבת לכסות את כל שטח העוגה אפשר גם לטפטף מעל העוגה.
לערבב בקערה תפוחים קלופים ופרוסים עם 2 כפות סוכר וקינמון. לסדר את פרוסות התפוחים
מעל העוגה.
להכין את הפירורים - לערבב הכל בידיים ולפזר מעל התפוחים.
לאפות בחום בינוני 180°c כ-30 דקות.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון