חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת ריבת חלב וסירופ ברנדי בקצפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת ריבת חלב וסירופ ברנדי בקצפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לעוגה:
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
4 כפות שמן
1/2 כוס קמח מצה עדין
1/2 כוס קמח ת"א
1 כף לימון מגוררת
לסירופ ברנדי: 1/2 כוס סוכר, 1/3 כוס מים, 1/4 כוס ברנדי
לקצפת: 2 מכלים שמנת מתוקה, 4 כפות סוכר, 200 ג' ריבת חלב
תבנית קפיצית 26
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות. קציפים חלבונים עם סוכר לקצב יציב, מוסיפים החלמונים ומערבבים קלות. מוסיפים שמן, קמחים, קליפת לימון ומערבבים לבלילה אחת.
2. יוצקים לתבנית ואופים 30 דק' עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש. מצננים.
3. לסירופ: מביאים לרתיחה מים וסוכר ומבשלים 2 דק', מסירים מהאש, מוסיפים ברנדי ומצננים.
4. הרכבה: מקציפים שמנת עם סוכר. חוצים העוגה לרוחבה. יוצקים על חצי סירופ ומורחים ריבת חלב. מורחים מעל הריבה שליש מהקצפת. שמים מעל את מחצית העוגה ומורחים את יתרת הקצפת.. אפשר לעטר באגוזי לוז.
מגיש: רועי כשר
מקור:
שתף את המתכון