חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקוזים - כשרה לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה שמתאמה לפסח, מתוך הספר עוגות לכל עת. הכנתי אותה לפני שלושים שנה ועד היום היא נחשבת מוצלחת. br
עוגת שוקוזים - כשרה לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה שמתאמה לפסח, מתוך הספר עוגות לכל עת. הכנתי אותה לפני שלושים שנה ועד היום היא נחשבת מוצלחת. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 מרגרינה (אני מחליפה בחמאה)
6 ביצים
1 כוס סוכר
1 כפית אבקת אפיה
2 כפות ברנדי
200 גרם שוקולד מריר
שמנת מתוקה
2 כפות קמח מצות
½ כוס אגוזים קצוצים גס.
אופן ההכנה
1. מערבלים את המרגרינה עם 6 חלמונים, ½ כוס סוכר והברנדי.
2. ממיסים את השוקולד וןמוסיפים לתערובת.
3. מקציפים 6 חלבונים עם ½ כוס סוכר ומוסיפים לתערובת בתנועות קיפול.
4. מחלקים ל 2 חלקים. ½ מאשפזים במקרר.
5. ל -½ השני מוסיפים 2 כפות קמח מצה ו ½ כוס אגוזים.
6. משמנים תבנית ולאפות כ 20 דקות בחום בינוני.
7. כשהעוגה מתקררת יוצקים את המחצית שאושפזה במקרר מלמעלה.
8. מקציפים שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ומורחים מעל לעוגה.
מעל לכל ניתן לקשט בתותים/דובדבנים מסוכרים או באגוזים.
מגיש: גן-עדן
מקור: נירה שויאר - עוגות לכל עת
שתף את המתכון