הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס מים
1 כוס שמן
1.5 כוסות סוכר
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות קקאו
2 כפיות תמצית רום
2 כוסות קמח תופח
5 ביצים
אופן ההכנה
בסיר גדול: לבשל 1 כוס מים, 1 כוס שמן, 1 כוס סוכר , 3 כפות קקאו - 100 גרם שוקולד מריר עד שהכל נמס והופך לבלילה אחידה. להניח בצד לצינון .
לערבב בקערה קטנה 5 חלמונים + 2 כפיות תמצית רום ולהוסיף לבלילת השוקולד (להפריש 3/4 כוס מהבלילה לציפוי העוגה) .
להוסיף לבלילה 2 כוסות קמח ולערבב היטב
להקציף 5 חלבונים + 1/2 כוס סוכר לקצף קשה ולהוסיף לבלילה
לאפות בחום 180 מעלות כ- 45-50 דקות . לצנן ולמרוח את השוקולד שהופרש.
מגיש:
מקור: נאוה
שתף את המתכון
