חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד וקפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמנם עוגה עתירת קלוריות אבל כל ביס שווה וקל מאד להכין. brשני הציפויים מעדנים ומוסיפים לעוגה, כדאי. br
עוגת שוקולד וקפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמנם עוגה עתירת קלוריות אבל כל ביס שווה וקל מאד להכין. brשני הציפויים מעדנים ומוסיפים לעוגה, כדאי. br
הוראות הכנה
מרכיבים
300-גרם חמאה
300-גרם שוקולד מריר קצוץ גס
½1 -כוסות סוכר
6-ביצים
1-אבקת אפיה
1-כף ברנדי/רום
1-כפית אבקת קפה נמס
½-כוס קמח לבן
ציפוי-1
1-שמנת מתוקה
2-כפיות אינסטנט פודינג בטעם וניל
½-כפית אבקת קפה נמס
4-כפות אבקת סוכר
ציפוי-2
100-גרם שוקולד מריר קצוץ
½-כוס שמנת מתוקה
½-כפית אבקת קפה נמס
אופן ההכנה
להמיס על להבה נמוכה בתוך סיר, חמאה עם השוקולד תוך כדי ערבוב ולהסיר מהאש.
להוסיף סוכר, קפה, ברנדי/רום ולערבב היטב.
להוסיף ביצים אחת, אחת ולטרוף היטב.
להוסיף אבקת אפיה, קמח ולערבב עד שלא יהיו גושים, {לא לערבב הרבה}.
לצקת את העיסה בתבנית קפיצית מס'26-מרופדת בנייר אפיה ומשומנת ולאפות בתנור מחומם ל- 170°c במשך 30-35 דקות, לצנן ולצפות בציפוי הנבחר.
הכנת ציפוי-1-להקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, פודינג וקפה במהירות גבוהה 2 דקות.
ציפוי-2-מעל אמבט מים חמים ,להניח סיר ולחמם בתוכו שמנת מתוקה, קפה ושוקולד תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת מבריקה וללא גושים.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: דודתי
שתף את המתכון