חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד חמה - אישית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין מורה טוב מן הניסיון br brאם העוגה מתפרקת - אופים בפעם הבאה עוד 2 דקות br brאם העוגה מוצקה - אופים בפעם הבאה פחות 2 דקות
עוגת שוקולד חמה - אישית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין מורה טוב מן הניסיון br brאם העוגה מתפרקת - אופים בפעם הבאה עוד 2 דקות br brאם העוגה מוצקה - אופים בפעם הבאה פחות 2 דקות
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חלמונים
2 ביצים
150 גר' אבקת סוכר
50 גר' קמח
100 גר' שוקולד מריר
100 גר' חמאה
כלים:
4 "קוקטים" מרוחים בחמאה
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל-190°c
2. טורפים יחד את החלמונים, הביצים,אבקת הסוכר והקמח
3. ממיסים את השוקולד ב"בן מרי"/במיקרוגל, מערבבים, מוסיפים לתערובת הביצים והסוכר
תוך בחישה מתמדת
4. ממלאים את ה"קוקטים" לגובה 2/3 מעומקם
5. אופים 15-20 דקות (רק עד שהעוגה מתייצבת)
6. מוציאים מן התנור, מצננים מעט
7. מעבירים סכין דקה בין העוגה לדופן הכלי, הופכים על צלחת הגשה
8. בתאבון
9. ניתן לאחסן עד יומיים במקרר
10. לחמם בעדינות לפני ההגשה
מגיש: סיטרין
מקור: חנוך פרבר
שתף את המתכון