הוראות הכנה
מרכיבים
2 חלמונים
2 ביצים
150 גר' אבקת סוכר
50 גר' קמח
100 גר' שוקולד מריר
100 גר' חמאה
כלים:
4 "קוקטים" מרוחים בחמאה
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל-190°c
2. טורפים יחד את החלמונים, הביצים,אבקת הסוכר והקמח
3. ממיסים את השוקולד ב"בן מרי"/במיקרוגל, מערבבים, מוסיפים לתערובת הביצים והסוכר
תוך בחישה מתמדת
4. ממלאים את ה"קוקטים" לגובה 2/3 מעומקם
5. אופים 15-20 דקות (רק עד שהעוגה מתייצבת)
6. מוציאים מן התנור, מצננים מעט
7. מעבירים סכין דקה בין העוגה לדופן הכלי, הופכים על צלחת הגשה
8. בתאבון
9. ניתן לאחסן עד יומיים במקרר
10. לחמם בעדינות לפני ההגשה
מגיש:
מקור: חנוך פרבר
שתף את המתכון
