הוראות הכנה
מרכיבים
175 גרם שוקולד מריר, חתוך לקוביות
100 גרם חמאה , חתוכה לקוביות
2 כפות קמח
½ כוס סוכר
3 ביצים
אפשרות: 250 ג'ר שמנת מתוקה
4 ספלים או קעריות חסינות אש.
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200°c . משמנים את הספלים/קעריות.
ממלאים סיר במים עד למחציתו, מביאים לרתיחה ומניחים עליו סיר נוסף, בסיר שמעל שמים את השוקולד והחמאה, מחממים עד שהם נמסים והופכים למרקם קרמי חלק. מסירים מהכיריים.
מערבבים בקערה נפרדת את הסוכר והקמח. לוקחים קערה נוספת שמים את הביצים ומקציפים עד שמתקבל קרם תפוח, מוסיפים פנימה את הקמח והסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת עיסה חלקה ללא גושים. מוסיפים פנימה את קרם השוקולד ומערבבים לעיסה חלקה בעדינות.
יוצקים לכלי הגשה ואופים כ-12 דקות עד שהקצוות מתייצבים והמרכז רך מאוד כשנועצים בו קיסם.
בתיאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
