חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד חמה-מדהימה....
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד חמה-מדהימה....
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
175 גרם שוקולד מריר, חתוך לקוביות
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
2 כפות קמח
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
3 ביצים
אפשרות:
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה, מוקצפת
כלים: 4 ספלים או קעריות, חסיני חום בנפח 200 מ"ל
אופן ההכנה
1.מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות).משמנים את הספלים או הקעריות.
2.ממלאים סיר במים עד למחציתו, מביאים לרתיחה ומניחים מעליו סיר נוסף ובו השוקולד והחמאה. מחממים עד שהם נמסים ונוצר קרם חלק. מסירים מהכיריים.
3.מערבבים בקערה את הסוכר ואת הקמח. שמים את הביצים בקערת המערבל ומקציפים עד שמתקבל קרם תפוח. מוסיפים פנימה את תערובת הקמח והסוכר וממשיכים להקציף עוד דקה, עד שכל הגושים נעלמים ונוצרת עיסה אחידה. מוסיפים פנימה את קרם השוקולד ומערבבים בתנועות קיפול עדינה, לעיסה אחידה.
4.יוצקים לקערות ואופים כ-12 דקות, או עד שהקצוות מתייצבים והמרכז עדין רך מאוד כאשר נועצים בו קיסם.
5.מגישים, ואם רוצים עורמים מלמעלה מהקצפת.
מגיש: baby
מקור: מגזין שף לאישה
שתף את המתכון