הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס שוקולית
1 כפית נס קפה
לרוטב שוקולד:
1 שמנת מתוקה
3 כפות חלב
150 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°C .
מקציפים את הביצים ומוסיפים את שאר החומרים בהדרגה תוך כדי הקצפה (פרט לחומרים של הרוטב).
משמנים תבנית אפיה שופכים את העיסה ואופים ב- 180°C .
מחממים על האש את השמנת והחלב כשמבעבע מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד עד שהוא נמס.
כשהעוגה מוכנה מחוררים אותה עם מזלג ושופכים מעליה את הרוטב שוקולד כשהיא חמה.
בהצלחה ובתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
