חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד ללא גלוטן- ללא קמח - עם שקדים טחונים בציפוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אשמח לקבל מתכוני עוגות ללא קמח המתאימות לחולי צליאק שמזונם ללא גלוטן brתודה מראש br
עוגת שוקולד ללא גלוטן- ללא קמח - עם שקדים טחונים בציפוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אשמח לקבל מתכוני עוגות ללא קמח המתאימות לחולי צליאק שמזונם ללא גלוטן brתודה מראש br
הוראות הכנה
מרכיבים
75 גר' שוקולד מריר משובח, קצוץ
125 גר' חמאה חתוכה לקוביות
½ כפית מלח
4 ביצים מופרדות בטמפרטורת החדר
1 כפית תמצית וניל טובה
100 גר' שקדים מולבנים טחונים
100 גר' סוכר
לקרם ציפוי:
150 גר' שוקולד מריר קצוץ
60 גר' חמאה רכה חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180°c) משמנים ומקמחים תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
2. ממיסים את השוקולד ב"בן-מרי" או במיקרוגל, מוסיפים את החמאה בחתיכות ומערבבים עד
להמסה.
3. מוסיפים את החלמונים ומערבבים, מוסיפים את תמצית הוניל, השקדים, המלח והסוכר
ומערבבים.
4. מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים לתערובת.
5. יוצקים את התערובת לתבנית ומכניסים לאפיה של כ-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז
העוגה יוצא יבש.
6. מוציאים ומצננים 5 דקות בתבנית על רשת, משחררים מהתבנית והופכים על צלחת הגשה.
להכנת קרם הציפוי:
1. ממיסים את השוקולד והחמאה, מניחים לצינון עד שהתערובת מסמיכה
מעט, יוצקים על העוגה הקרה ומניחים להתייצבות הציפוי
מגיש: סיטרין
מקור: בת שבע - חברה
שתף את המתכון