חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד ללא קמח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים לפסח ולכל ימות השנה
עוגת שוקולד ללא קמח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים לפסח ולכל ימות השנה
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
150 גרם חמאה או מחמאה
6 ביצים מופרדות
1/2 כוסשמן
1/2 כוס סוכר
רבע כוס שקדים טחונים
לציפוי:
כוס סוכר
חצי כוס מים
חצי מיכל שמנת מתוקה או שמנת צימחית
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-175 מעלות. משמנים תבנית. שמים שוקלד וחמאה בסיר, ממיסים ומצננים.
שמים בקערת המערבל חלמונים וסוכר ומערבלים במהירות עד לקרם בהיר
מעבירים לקערה נפרדת. שמים את החלבונים בקערת המערבל הנקייה ומקציפים לקצץ יציב. מוסיפים חלמונים ומקפלים. מוסיפים את השוקולד והחמאה, השקדים ומקפלים. מעבירים לתבנית ואופים ל-35 דקות.
מוציאים, מצננים ומכניסים למקרר עד להגשה
סמוך להגשה שמים את הסוכר והמים בסיר קטן ומבשלים עד ליצירת קרמל. מוסיפים את השמנת ומבשלים על אש בינונית עד להסמכת התערובת מסירים ומעבירים לקנקן לצינון ל-3 דקות ויוצקים על העוגה המקוררת .
בתיאבון
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון