חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד מדהימה איך יום אחרי שאני מכינה לא נשאר כלום
עוגת שוקולד מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד מדהימה איך יום אחרי שאני מכינה לא נשאר כלום
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' חמאה
200 גר' שוקולד מריר
½ כוס סוכר
2 ביצים
2 מעדן שוקולד
1 כוס קמח תופח
לציפוי
1 שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°c.
1.ממיסים את השוקולד, החמאה והסוכר בסיר ומורידים מהאש.
2.מוסיפים את המעדנים הקמח והביצים ומערבבים היטב.
3.מעבירים לתבנית מלבנית משומנת ואופים ( 180°c) כ- 40 דק'
4.בזמן שהעוגה בתנור ממיסים את השוקולד והשמנת מתוקה ומערבבים היטב.
5.כשהעוגה יוצאת מהתנור לעשות בה חורים עם קיסם או מזלג .
6.יוצקים את הציפוי מעל לעוגה ונותנים לו לחלחל מעט.
מגיש: einavsl
מקור:
שתף את המתכון