הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' חמאה
200 גר' שוקולד מריר
½ כוס סוכר
2 ביצים
2 מעדן שוקולד
1 כוס קמח תופח
לציפוי
1 שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°c.
1.ממיסים את השוקולד, החמאה והסוכר בסיר ומורידים מהאש.
2.מוסיפים את המעדנים הקמח והביצים ומערבבים היטב.
3.מעבירים לתבנית מלבנית משומנת ואופים ( 180°c) כ- 40 דק'
4.בזמן שהעוגה בתנור ממיסים את השוקולד והשמנת מתוקה ומערבבים היטב.
5.כשהעוגה יוצאת מהתנור לעשות בה חורים עם קיסם או מזלג .
6.יוצקים את הציפוי מעל לעוגה ונותנים לו לחלחל מעט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
