חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד מדהימה - 6 דקות במיקרוגל!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגה הזו צריכה להרשם בספר השיאים של גינס! brההכנה פשוטה וקלה והתוצאה מדהימה בטעם ,מרקם וצורה. brלאחר שהיא מתקררת - יש לשמור עליה מזללנים - זו עוגה שאורך החיים שלה קצר - כי קשה br לעמוד בפתוי (כל פעם "לישר" ולאכול)
עוגת שוקולד מדהימה - 6 דקות במיקרוגל!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגה הזו צריכה להרשם בספר השיאים של גינס! brההכנה פשוטה וקלה והתוצאה מדהימה בטעם ,מרקם וצורה. brלאחר שהיא מתקררת - יש לשמור עליה מזללנים - זו עוגה שאורך החיים שלה קצר - כי קשה br לעמוד בפתוי (כל פעם "לישר" ולאכול)
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח
1 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
½ כוס שמן
3 כפות אבקת קקאו
2 כפות "שוקולית"
2 ביצים
1 כוס מים רותחים
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל המרכיבים ובוחשים היטב עם מטרפה ידנית , לעיסה חלקה.
יוצקים לכלי פיירקס המתאים למיקרוגל (למשל 15X25X5 ס"מ) .
מפעילים את המיקרוגל ל-6 דקות בעוצמה מלאה - מוציאים ומקררים על רשת.
אחרי קרור של כ- 10 דקות אפשר להתחיל לזלול.
העוגה המפתיעה הזו טובה גם למחרת (במקרר) אם ישאר ממנה מה לאכול.
הערה : מרכז העוגה נראה רטוב מעט אך יתיצב עם הקרור.
מגיש: amitsur
מקור: יונה אבן
שתף את המתכון