הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
3/4 כוס סוכר
2 כפות קמח תופח
2 כפות גדושות קקאו
מעט יין אדום מתוק (אפשר חלב במקום)
2 שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
100 גרם שוקולד מריר
50 גר' חמאה
2 ביצים
4 כפות כוכר ( כן נוספות , בשביל הביצים)
אופן ההכנה
להקציף חלבונים + סוכר, להוסיף חלמונים ולערבב
בכלי נפרד לערבב קקאו + קמח, להוסיף לקצף ולערבב בעדינות
לאפות כ- 35 דקות בתבנית עגולה ומשומנת
לקרר את העוגה
כשהעוגה קרה, להוציא את הבפנוכו ( את הפנים של העוגה ) , אפשר ביד
להשאיר דפנות + תחתית (לא דק מידי
להרטיב את העוגה שנשארה ביין אדום מתוק (או חלב, ) 4-5 כפות
להקציף 2 שמנת מתוקה +4 כפות סוכר
לפורר לתוכו את התוך של העוגה (ביד, חלקים קטנים אבל לא עקרוני האחידות והגודל)
לערבב ולהחזיר הכל לתוך העוגה
להכניס למקרר
ציפו שוקולד
להמיס את השוקולד +חמאה, כשמתקרר להוסיף 2 חלמונים
להקציף חלבונים + 4 כפות סוכר
להוסיף לתערובת
לשפוך מעל העוגה
אפשר לקשט עם סירופ שוקולד
מגיש:
מקור: אניק
שתף את המתכון
