הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד
200 גרם חמאה
1/3 חלב
4 ביצים בטמפ' החדר
¼1 כוסות סוכר
½1 כוסות קמח
לטראפלס:
400 גרם שוקולד לבן
מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מכינים את הטרפאלס:
מבשלים שמנת מתוקה עם השוקולד הלבן עד שהשוקולד נמס מכניסים למקרר ל-4 שעות
לאחר הקירור יוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ שומרים במקרר
מכינים את העוגה:
מחממים תנור ל-180 מעלות
ממיסים שוקולד חמאה וחלב בסיר על אש קטנה
במקביל מקציפים במיקסר ביצים וסוכר במהירות גבוה במשך 5-7 דקות עד לקבלת קצף סמיך ובהיר
מקפלים לקצף את תערובת השוקולד. מקפלים פנימה את הקמח רק עד לקבלת תערובת אחידה
מרכיבים ואופים:
ממלאים את התבניות עד למחצית הגובה בלבד מניחים באמצע טראפלס ומכסים בעד תערובת לא עד הסוף
אופים עד שהעוגות תפוחות יציבות ועדיין רכות מצננים מעט מחלצים את העוגות המתבנית ומגישים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
