חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מצויינת, לחה, וקלה להכנה. הוכנה וחוסלה במספר רגעים. בפעם הבאה להכין שתיים...
עוגת שוקולד מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה מצויינת, לחה, וקלה להכנה. הוכנה וחוסלה במספר רגעים. בפעם הבאה להכין שתיים...
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
½1 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כוסות קמח
1 כוס קקאו (רצוי הולנדי)
2 שקיות אבקת אפיה
2 כוסות מים רותחים
לציפוי
2/3 כוס מים רותחים שנמהלה בהם כפית גדושה של נס קפה מאיכות טובה
50 גר' שוקולד מריר
50 גר' חמאה או מרגרינה
4 כפות סוכר
2 כפות שוקולית
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-160°c.
2. משמנים ומקמחים תבנית בקוטר 26 ס"מ.
3. מקציפים את הביצים והסוכר, מוסיפים את השמן, ושתי כוסות מים רותחים.
4. מערבבי את הקמח, הקקאו ואבקת האפיה בקערה נפרדת. מוסיפים לתערובת.
5. יוצקים את התערובת לתבנית, ואופים כ-40 דקות.
6. כשהעוגה יוצאת - יוצקים את הנס קפה
הציפוי
7. נותני בסיר קטן את המים והמרגרינה/חמאה עד להמסה.
8. מוסיפים את הסוכר,ומערבבים עד להמסה מלאה.
9. מוסיפים את השוקולד והשוקולית ומערבבים עד שהציפוי מוכן.
10. את הציפוי יוצקים על העוגה שהתקררה, ומכניסים למקרר, עד שהציפוי מתקשה.
11. אומרים תודה לאה
מגיש: גן-עדן
מקור: לאה
שתף את המתכון