הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם שוקולד מריר משובח, שבור לקוביות
400 גרם חמאה קרה , חתוכה לקוביות
1 כוס קמח תופח
2 כפות אבקת קקאו
7 ביצים
1 כוס סוכר
20 כדורי טרפלס קנויים או עשויים
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני נמוך 160 מעלות משמנים בחמאה תבנית קפיצית בקוטר 28 ס"מ או תבנית מאורכת גבוהה
שמים את השוקולד השבור וקוביות החמאה בקערה גדולה. ממיסים על סיר חם בשיטת אמבט מריים עד לקבלת תערובת חלקה. מורידים מהאש ומצננים כ- 5 דקות
מערבבים לתערובת השוקולד את הקמח והקקאו
מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר לתערובת בהערה ותפוחה. מערבבים בהדרגה את שתי התערובות יחד לתערובת אחידה. יוצקים את התערובת לתבנית המוכנה מפזרת מעל את הטרפלס ואופים
מגיש:
מקור: אהרוני
שתף את המתכון
