הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם מרגרינה (להמיס במיקרו)
כוס וחצי סוכר
2 כוסות קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
3/4 כוס קקאו
3 ביצים
כוס חלב
לרוטב
מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות ממרח נוטלה (ממרח אגוזים)
אופן ההכנה
להמיס את המרגרינה - להפשיר מעט.
לשים את כל מרכיבי העוגה בקערת המיקסר, להוסיף את המרגרינה המומסת. ולערבל יחד.
לצקת התערובת לתבנית מרובעת משומנת, ולאפות בחום בינוני כשעה. (עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה, יוצא יבש).
בנתיים, לבשל על הגז בכלי קטן את חומרי הרוטב, לבחוש ולהגיע לרתיחה. לסגור הגז.
כשהעוגה מוכנה ועדיין חמה, לנקב מספר חומרים בקיסם, ולצקת את הסירופ החם מלמעלה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
