הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שוקולית
2 כוסות קמח תופח
1 כוס שמן
1 כוס מים
2 ביצים
1 כוס סוכר
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180 מעלות צלסיוס.
לערבב את כל המרכיבים במיקסר, במהירות גבוהה ולצקת לתבנית.
לאפות בתנור(180 מעלות) עד שקיסם ננעץ במרכז העוגה, יוצא יבש.
אפשרות צפוי ברוטב שוקולד:
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
להמס יחד בסיר על הגז, תוך ערבוב, עד המסה מלאה.
לצקת על עוגה קרה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
