הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
כוס סוכר
2 אינסטנט שוקולד
למילוי:
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
כוס חלב
לציפוי:
שוקולד מריר
50 גרם מרגרינה
2 כפות מים
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר
להוסיף את החלמונים ואינסטנט שוקולד
לערבב היטב להעביר לתבנית ולאפות כ30 דקות
לקרר
להקציף את השמנת מתוקה עם אינסטנט וניל וכוס חלב לשפוך על העוגה וליישר
להמיס את השוקולד עם המרגרינה 2 כפות מים ו2 כפות סוכר לערבב היטב
ולצפות את העוגה
להכניס למקרר לשעתיים לפרוס ולהגיש
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
