הוראות הכנה
מרכיבים
לקרם:
100 גרם שוקולד מריר
1 חבילה מרגרינה ללא מלח
3 כפות קקאו
½ כוס סוכר
¾ כוס נוזל: חלב/יין/מיץ
5 חלמונים
להמשך:
5 חלבונים
½ כוס סוכר
½1 כוסות קמח תופח
תבנית מרובעת 30X40 ס"מ
אופן ההכנה
להמיס את כל חומרי הקרם בסיר על אש קטנה , להוסיף חלמונים ולבחוש היטב
בשלב זה להוציא מתערובת הקרם כמות של כוס אחת ולהשאיר בצד (ישמש בסיום
האפיה לציפוי העוגה).
להקציף בנפרד את החלבונים, להוסיף סוכר, להבליע קמח ולאחד בעדינות עם
תערובת הקרם שבסיר.
לאפות בחום של 180°c כ-45 דקות.
לצקת מעל העוגה את הקרם ששמרנו בכוס.
מגיש:
מקור: חברה
שתף את המתכון
