חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד קרמית מיוחדת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חלק מהבצק (שאינו כולל קמח) מהווה ציפוי שוקולד לעוגה
עוגת שוקולד קרמית מיוחדת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חלק מהבצק (שאינו כולל קמח) מהווה ציפוי שוקולד לעוגה
הוראות הכנה
מרכיבים
לקרם:
100 גרם שוקולד מריר
1 חבילה מרגרינה ללא מלח
3 כפות קקאו
½ כוס סוכר
¾ כוס נוזל: חלב/יין/מיץ
5 חלמונים
להמשך:
5 חלבונים
½ כוס סוכר
½1 כוסות קמח תופח
תבנית מרובעת 30X40 ס"מ
אופן ההכנה
להמיס את כל חומרי הקרם בסיר על אש קטנה , להוסיף חלמונים ולבחוש היטב
בשלב זה להוציא מתערובת הקרם כמות של כוס אחת ולהשאיר בצד (ישמש בסיום
האפיה לציפוי העוגה).
להקציף בנפרד את החלבונים, להוסיף סוכר, להבליע קמח ולאחד בעדינות עם
תערובת הקרם שבסיר.
לאפות בחום של 180°c כ-45 דקות.
לצקת מעל העוגה את הקרם ששמרנו בכוס.
מגיש: MIRSO
מקור: חברה
שתף את המתכון