הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה וחצי מרגרינה, כוס וחצי סוכר , 3 כפות קקאו , רבע כוס מים
3 כפות תמצית רום
6 ביצים
כוס וחצי קמח מנופה היטב
שקית אבקת אפיה
מיץ מחצי לימון
חצי כוס סוכר חום
2 כוסות מים לסירופ
אופן ההכנה
להרתיח על האש את המרגרינה הסוכר הקקאו ורבע כוס מים
לצננן להוסיף 2 כפות תמצית רום ו6 חלמונים להרבב היטב
להוציא מהתערובת כוס אחת מהתערובת לציפוי
לשאר התערובת להוסיף קמח סוכר חום אבקת אפיה מיץ לימון לערבב היטב
להקציף את החלבונים עם כף סוכר
לקפל את הקצף בתערובת להעביר לתבנית ולאפות על חום בינוני כ35 דקות
לצננן את העוגה
לערבב את כוס התרובת הראשונה שהשארנו עם כוס מים 2 כפות תמצית רום ו4 כפות סוכר
לערבב היטב
לצקת על העוגה באופן שווה
לשמר במקרר לחצי שעה
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
