הוראות הכנה
מרכיבים
כוס אבקת שוקולית
כוס קמח תופח
כוס שמן
כוס סוכר
4 ביצים
חצי קופסא שמנת מתוקה
שקית אבקת אפיה
לציפוי שוקולד:
200 גרם שוקולד חלב או מריר
חצי קופסא שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים כאשר נוצר קצף מוסיפים לאט את הסוכר, ממשיכים להוסיף את יתר המצרכים תוך עירבול איטי
כאשר התערובת אחידה מעבירים לתבנית משומנת ואופים בחום של 180 מעלות כ- 45 דקות.
מוציאים מהתנור ומכינים את הציפוי שוקולד על הגז כאשר הכלי נתון בתוך מחבת עם מים חמים
ומצפים את העוגה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
