חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד שכבות ("תירמיסו")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגה קצת מורכבת, אבל כדאי להתאמץ להכינה. br
עוגת שוקולד שכבות ("תירמיסו")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגה קצת מורכבת, אבל כדאי להתאמץ להכינה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שוקולית +כוס מים רותחים
1 כוס חלב קר
4 ביצים
¼1 כוס שמן
¾1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
½2 כוסות קמח תופח
שכבת ה"מוס"
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
כף יין לבן
2 ביצים 2 כפות סוכר
שכבה עליונה
2 שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
2 יחידות "מקופלת"(קרה) לגירוד מעל העוגה
אופן ההכנה
אפשר במיקסר או ביד. זו עוגה בחושה
להקציף את הסוכר עם הביצים ולהוסיף את שאר החומרים.
לשמן תבנית ולאפות 25-30 דקות ולקרר
הכנת ה"מוס"
להמיס את החמאה השוקולד והיין
וכאשר יתקרר להוסיף את החלמונים
להקציף את החלבונים עם הסוכר ולהוסיף
בתנועת קיפול לשוקולד
שכבת הקצפת
להקציף את השמנת עם הסוכר לקצף יציב.
עכשיו למרוח על העוגה הקרה שכבה של קצפת
על הקצפת את ה"מוס"
על ה"מוס" את שאר הקצפת
לגרד מעל שוקולד "מקופלת"(רצוי שתהיה מקוררת - זה עוזר בגירוד)
לקרר היטב את העוגה עדיף להגיש אותה למחרת לאחר קירור במקרר.
התענגו עליה.
יאמי, יאמי.
מגיש: מלכה פאני
מקור: אישי
שתף את המתכון