הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שוקולית +כוס מים רותחים
1 כוס חלב קר
4 ביצים
¼1 כוס שמן
¾1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
½2 כוסות קמח תופח
שכבת ה"מוס"
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
כף יין לבן
2 ביצים 2 כפות סוכר
שכבה עליונה
2 שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
2 יחידות "מקופלת"(קרה) לגירוד מעל העוגה
אופן ההכנה
אפשר במיקסר או ביד. זו עוגה בחושה
להקציף את הסוכר עם הביצים ולהוסיף את שאר החומרים.
לשמן תבנית ולאפות 25-30 דקות ולקרר
הכנת ה"מוס"
להמיס את החמאה השוקולד והיין
וכאשר יתקרר להוסיף את החלמונים
להקציף את החלבונים עם הסוכר ולהוסיף
בתנועת קיפול לשוקולד
שכבת הקצפת
להקציף את השמנת עם הסוכר לקצף יציב.
עכשיו למרוח על העוגה הקרה שכבה של קצפת
על הקצפת את ה"מוס"
על ה"מוס" את שאר הקצפת
לגרד מעל שוקולד "מקופלת"(רצוי שתהיה מקוררת - זה עוזר בגירוד)
לקרר היטב את העוגה עדיף להגיש אותה למחרת לאחר קירור במקרר.
התענגו עליה.
יאמי, יאמי.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
