הוראות הכנה
מרכיבים
¾ חבילה מרגרינה
½1 כוסות סוכר
1 כוס מים
3 ביצים
3 כפות קקאו
מעט תמצית וניל
2 כוסות קמח
אבקת אפיה
1 גיל, יוגורט, או מה שאתם רוצים
לציפוי קרם
¼ גיל
50 גר מרגרינה
3 כפות קקאו
½ כוס אבקת סוכר
תבנית פיירקס 40X25 ס"מ
אופן ההכנה
לחמם בסיר קטן את המרגרינה עם 1 כוס מים ו3 כפות קקאו ,לא להרתיח.
כשמתקרר מעט להוסיף את הסוכר והביצים ולערבב היטב. להוסיף את שאר החומרים. לערבב היטב שלא יהיו גושים.
לחמם תנור ל-180°c.
להכניס לתנור לאפות 25 עד 30 דקות .לבדוק עם קיסם,
בינתיים, בסיר הקטן לבשל את 50 הגרם מרגרינה עם הקקאו ו-½ כוס אנקת סוכר.
לאחר גמר האפיה מיד לצקת את הקרם על העוגה למרוח היא תספוג את הכל ותהיה לחה וטעימה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
