חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד שמנת לחה ונימוחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד קלה להכנה ויחד עם זאת לחה, אודות לשמנת שבתוכה
עוגת שוקולד שמנת לחה ונימוחה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד קלה להכנה ויחד עם זאת לחה, אודות לשמנת שבתוכה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אבקת שוקולית
1 כוס קמח תופח
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
4 ביצים
½ קופסא שמנת מתוקה
1 שקית אבקת אפיה
לציפוי שוקולד:
200 גרם שוקולד חלב או מריר
½ קופסא שמנת מתוקה
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
מקציפים את הביצים כאשר נוצר קצף מוסיפים לאט את הסוכר, ממשיכים להוסיף את יתר המצרכים תוך עירבול איטי .
כאשר התערובת אחידה מעבירים לתבנית משומנת ואופים (180°c) במשך כ- 45 דקות.
מוציאים מהתנור ומכינים את ציפוי השוקולד על הגז כאשר הכלי נתון בתוך מחבת עם מים חמים. ומצפים את העוגה.
בתיאבון.
מגיש: MIRSO
מקור: אישי
שתף את המתכון