הוראות הכנה
מרכיבים
2 קערות
1 מקציף ידני
תבנית 28 סיליקון
קערה 1 חומרים יבשים:
1 ורבע כוס קמח רגיל
1 כף אבקת נס קפה
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
½ כוס סוכר
3 כפות שוקולית
קערה 2:
½ כוס שמן
1 כפת תמצית וניל
1 כפית תמצית רום
1 כף ממרח שוקולד
3 ביצים
½1 כוס תה, חם מוכן
אופן ההכנה
1. לערבב את כל החומרים בקערה 1 וגם בקערה 2 ולמזג ביניהם.
2. לקחת את צלחת המיקרוגל ולהניח את התבנית סיליקון לשפוך את התערובת
3. להכניס למיקרוגל ל- 12 דקות (יתכן והמיקרוגל קצת שונה אז העוגה לא מוכנה להוסיף כ-2 דקות)
להוציא לצנן היטב להפוך אותה על צלחת הגשה.
אפשר לקשט עם קרם שוקולד או קצפת.
אפשר לחמם פרוסה במיקרו ולהגיש עם כדור גלידה.
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
