הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 כוס קמח
3/4 כוס שוקו/קאקו
2.5 כוס סוכר
4 ביצים
1שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן
100 גר שוקולד מריר
1/4 כוס חלב
אופן ההכנה
מפרידים ביצים,להקציף חלבונים עם מעט סוכר וחלמונים לערבב.
בכלי עירבוב לשים קמח,שוקו,סוכר ,אבקות,מים ושמן,לתת עירבוב קל ולהוסיף חלמונים לאחר מכן חלבונים, לערבב טוב ולאפות בטמפ'175 מעלות 45-50 דקות בהשגחה.
לציפוי: להמיס שוקולד עם חלב בסיר על האדים ולשים ציפוי על העוגה מצוננת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
