הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אבקה להכנת שוקו מהיר
1 כוס קמח תופח
½ כוס סוכר
1 כוס שמן קנולה
4 ביצים
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל-180°C .
מניחים את כל החומרים בקערת המערבל, או מעבד מזון, ומפעילים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לתבנית (רצוי תבנית סיליקון עם ארובה) ואופים 40 דקות או, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
אפשר לצפות בשוקולד מומס או בקצפת או להגיש עם סירופ שוקולד..
מגיש:
מקור: רותי קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
