הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
200 גר' חמאה
1 כוס סוכר
200 גר' שוקולד מריר
5 ביצים
5 כפות קמח
לציפוי:
250 מ"ל שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד
אופן ההכנה
ממיסים בסיר 200 גר' חמאה, כוס סוכר ו - 200 גר' שוקולד מריר.
מסירים מהאש, מצננים מעט ומוסיפים 5 ביצים. כל פעם ביצה אחת. מוסיפים 5 כפות קמח תופח, ואופים בחום של 180 מעלות (מתאימה לתבנית 24), עד שקיסם יוצא יבש.
הגנאש - מביאים לרתיחה עדינה 250 מ"ל שמנת מתוקה, מסירים מהאש ומוסיפים 200 גר' שוקולד עד להמסה מלאה.
מבלי להוציא מהתבנית אני פשוט שופכת מעליה את כל כמות הגנאש עוד כשהעוגה חמה.
מגיש:
מקור: שירלי
שתף את המתכון
