הוראות הכנה
מרכיבים
1 מנה בצק שמרים בסיסי מתוק (ע"ע)
1 קופסת שימורים חלב מרוכז
רבע כפית אבקת קקאו
אופן ההכנה
מחממים מים בסיר עמוק. מכניסים לסיר את קופסת השימורים ומכסים. מבשלים כשעתיים וחצי (ומקפידים שתמיד יהיו מים בסיר).
מרדדים את בצק השמרים (לאחר שתפח, כמובן) לעלה רחב. מורחים על חצי מן הבצק את תכולת קופסת השימורים המבושלת (החלב המרוכז יהפוך לריבת חלב מעולה). מגלגלים לכדי רולדה. חותכים את הרולדה לעיגולים ומניחים את העיגולים בצורת זר פרחים בתוך תבנית אפיה קוטר 26 (רצוי קפיצית) מרופדת בנייר אפייה. זורים מעל את אבקת הקקאו.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-35 דקות.
ניתן לאכול חם או קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
