הוראות הכנה
מרכיבים
2 תבניות אינגליש בינוניות 15 ס"מ
המרכיבים:
250 ג' חמאה רכה
¼ 1 כוסות סוכר (250 ג')
3 ביצים
½ 1 כוסות קמח (200 ג')
½ כוס קורנפלור (50 ג')
1 כפית אבקת אפיה (5 ג')
1 כפית תמצית וניל
10 שזיפים מגולענים וחתוכים לחתיכות
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני 180 מעלות ומשמנים התבנית/ות
2. שמים את החמאה והסוכר במערבל ומערבלים עד שנוצר קרם אחיד. מוסיפים את הביצים כל
פעם ביצה ומערבלים כל פעם חצי דקה בין ביצה לביצה.
מוסיפים הקמח, קורנפלור, אבקת אפיה ווניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. יוצקים מחצית הכמות, מניחים שזיפים, מניחים מחצית שניה ומפזרים שכבה נוספת של
שזיפים.
4. אופים כ- 50 דק' עד שקיסם ננעץ באמצע התבנית יוצא כמעט יבש.
מגיש:
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון
