חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שזיפים וחמאה בחושה - ציק צק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שזיפים וחמאה בחושה בטעם של פעם חבל"ז brהיתרון הוא זמן הכנתה וכמובן טעמה
עוגת שזיפים וחמאה בחושה - ציק צק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שזיפים וחמאה בחושה בטעם של פעם חבל"ז brהיתרון הוא זמן הכנתה וכמובן טעמה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 תבניות אינגליש בינוניות 15 ס"מ
המרכיבים:
250 ג' חמאה רכה
¼ 1 כוסות סוכר (250 ג')
3 ביצים
½ 1 כוסות קמח (200 ג')
½ כוס קורנפלור (50 ג')
1 כפית אבקת אפיה (5 ג')
1 כפית תמצית וניל
10 שזיפים מגולענים וחתוכים לחתיכות
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני 180 מעלות ומשמנים התבנית/ות
2. שמים את החמאה והסוכר במערבל ומערבלים עד שנוצר קרם אחיד. מוסיפים את הביצים כל
פעם ביצה ומערבלים כל פעם חצי דקה בין ביצה לביצה.
מוסיפים הקמח, קורנפלור, אבקת אפיה ווניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. יוצקים מחצית הכמות, מניחים שזיפים, מניחים מחצית שניה ומפזרים שכבה נוספת של
שזיפים.
4. אופים כ- 50 דק' עד שקיסם ננעץ באמצע התבנית יוצא כמעט יבש.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון