חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שיש מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שיש אוורירית ונהדרת .קלה ומהירת הכנה.
עוגת שיש מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שיש אוורירית ונהדרת .קלה ומהירת הכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות
½1 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
¼1 כוס מיץ תפוזים
4 כפות שטוחות "שוקולית"
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני.
להקציף את החלבונים עם הסוכר
להוסיף בהדרגה את החלמונים לקצף, ואחר כך את השמן, ולעטוף בעדינות.
להוסיף את הקמח ומיץ התפוזים לסירוגין, ואת אבקת האפייה וסוכר הוניל.
מערבבים בעדינות עד לקבלת מרקם אחיד.
מוציאים מהבלילה כוס ומוסיפים לה את 4 כפות השוקולית.
יוצקים את מרבית הבלילה לתבנית 26 משומנת, ועליה יוצקים את כוס הבלילה החומה, ועם כף עץ מערבבים בעדינות לקבלת צורת "שיש"..
אופים כ-30-45 דקות בחום בינוני.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש: kalla
מקור: אורלי
שתף את המתכון