הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות
½1 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
¼1 כוס מיץ תפוזים
4 כפות שטוחות "שוקולית"
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני.
להקציף את החלבונים עם הסוכר
להוסיף בהדרגה את החלמונים לקצף, ואחר כך את השמן, ולעטוף בעדינות.
להוסיף את הקמח ומיץ התפוזים לסירוגין, ואת אבקת האפייה וסוכר הוניל.
מערבבים בעדינות עד לקבלת מרקם אחיד.
מוציאים מהבלילה כוס ומוסיפים לה את 4 כפות השוקולית.
יוצקים את מרבית הבלילה לתבנית 26 משומנת, ועליה יוצקים את כוס הבלילה החומה, ועם כף עץ מערבבים בעדינות לקבלת צורת "שיש"..
אופים כ-30-45 דקות בחום בינוני.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש:
מקור: אורלי
שתף את המתכון
