הוראות הכנה
מרכיבים
כוס שמן
½1 כוס סוכר לבן
4 ביצים
כוס מים רותחים
½2 כוס קמח רגיל (ניתן לשים במקום ½1 קמח לבן וכוס קמח מלא)
שקית אבקת אפיה
3 כפות קקאו
אופן ההכנה
1. לבחוש הכל פרט לקקאו, הבלילה יוצאת דלילה (אם יותר מדי ניתן להוסיף כעוד 2 כפות קמח)
2. לחלק את הבלילה ל 2 קערות , ולשניה להוסיף קקאו ולערבב (לבלילה הבהירה ניתן להוסיף :צימוקיםו/או שוקולד צ'פס או להשאיר ללא תוספות)
3. ניתן להשתמש בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ, או 2 תבניות "אינגליש קייק".
4. קודם לצקת את הבלילה הכהה ואז את הבלילה הבהירה אפשר לערבב (אני מעדיפה שלא).
5. אופים בחום 175°c כ 35 דקות.
6. מצננים ,ונהנים.....
מגיש:
מקור: PRIGE
שתף את המתכון
