הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קוקוס
2 כוסות חלב (ניתן להמרה במים מהברז)
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
וניל לטעם
1 כוס שמן
3 ביצים טרופות במזלג
¾1 כוסות סוכר
2 כפות גדושות ממרח ריבת חלב
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
לערבב בכף עץ, בקערה גדולה, לתערובת אחידה.
לצקת לתבנית ¾ מהבלילה - או לפחות ¾1 כוסות
לבלילה שנשארה בקערה להוסיף:
2 כפות גדושות ממרח ריבת חלב ולערבב היטב.
לצקת בכפית גושים על פני כל העוגה באופן שווה וליישר .
להכניס לאפיה בחום 175°c כ-40 דקות או יותר לפי הצורך.
לבדוק בשיטת הקיסם, או האצבעות שהעוגה מוכנה, אם לא, יש להמשיך לאפות כמה שנחוץ.
לאבק באבקת סוכר או להגיש עם סירופ ריבת חלב.
מגיש:
מקור: פירגה
שתף את המתכון
