חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שיש קוקוס בנגיעות ריבת חלב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שיש קוקוס בנגיעות ריבת חלב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קוקוס
2 כוסות חלב (ניתן להמרה במים מהברז)
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
וניל לטעם
1 כוס שמן
3 ביצים טרופות במזלג
¾1 כוסות סוכר
2 כפות גדושות ממרח ריבת חלב
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
לערבב בכף עץ, בקערה גדולה, לתערובת אחידה.
לצקת לתבנית ¾ מהבלילה - או לפחות ¾1 כוסות
לבלילה שנשארה בקערה להוסיף:
2 כפות גדושות ממרח ריבת חלב ולערבב היטב.
לצקת בכפית גושים על פני כל העוגה באופן שווה וליישר .
להכניס לאפיה בחום 175°c כ-40 דקות או יותר לפי הצורך.
לבדוק בשיטת הקיסם, או האצבעות שהעוגה מוכנה, אם לא, יש להמשיך לאפות כמה שנחוץ.
לאבק באבקת סוכר או להגיש עם סירופ ריבת חלב.
מגיש: ira masler
מקור: פירגה
שתף את המתכון